Stek Balsamico Z Pieczarkami
Stek Balsamico z pieczarkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 405 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek Balsamico Z Pieczarkami, Broccoli Balsamico, oraz Risotto al Balsamico.
Instrukcje
Steki Rub z 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Steki gotować w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Przełożyć steki na półmisek i ogrzać.
Dodaj czosnek na patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Dodać grzyby i pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz na patelnię; smażyć 3 protokół. Wymieszać z octem; gotować, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż grzyby będą miękkie. Łyżka mieszanki grzybowej nad stekami i podawać natychmiast.
Balsamico wieprzowe z pieczarkami: substytut 2 lb. polędwica wieprzowa, pokrojona w plastry o grubości 1/2 cala, na steki. Postępuj zgodnie z przepisem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.