Spritz Cookies

Spritz Cookies
Spritz Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 96. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pumpkin Spice Spritz Cookies / Ciasteczka Dla Dzieci raka, Spritz Cookies, oraz Spritz Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°/180 ° C / znak gazu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotujcie dwie nieprzetworzone karteczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W małej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło na średniej prędkości do światła, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj granulowany cukier i ubijaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
6
Dodaj całe jajko i żółtko i ubijaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Dodać wanilię i ubić do połączenia. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj mieszaninę mąki i ubijaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Teraz zabawa. Przygotuj prasę do ciastek, umieszczając tłok na części rurki i obracając, aby zablokować. Podnieś tłok, aż znajdzie się na samej górze. Następnie napełnij tubę ciastem od dolnego otworu. Dopasuj wybrany dysk do dolnego pierścienia i mocno przykręć. Teraz naciśnij część pistoletu (będzie klikać za każdym razem, gdy naciśniesz uchwyt), aż zobaczysz ciasto po prostu naciskające na dysk u dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
9
Teraz jesteś gotowy, aby wycisnąć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Umieść koniec Prasy mocno i równomiernie na arkuszu ciastek i naciśnij raz na pistolecie. Podnieś prasę. Jeśli ciasto było odpowiednio dociskane do dysku, powinieneś mieć ładny kształt ciastka na arkuszu. Jeśli ciasto wyszło, ale nie trzymać, lub jeśli kształt jest wonky, podnieś ciasto i umieścić go z powrotem do miski (mówiłem, że to będzie łatwe). Naciśnij wystarczająco dużo ciasteczek, aby pokryć arkusze ciasteczek, rozstaw je w odległości około 1 1/2 cala/4 cm. Lekko posypać kolorowym cukrem (jeśli jest używany). Zwykle posypuję trochę kolorowym cukrem i zostawiam trochę gładkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Piec, aż ciasteczka są jasnobrązowe na dnie, 13 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz proces z pozostałym ciastem, umożliwiając całkowite ostygnięcie arkuszy ciastek. Jeśli ciasto zaczyna wydawać się zbyt kruche, aby uzyskać określone kształty, przechowywać w lodówce przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Jeśli chcesz roztopić chipsy czekoladowe w małym rondlu na bardzo małym ogniu, aż ledwo się stopią. Uważaj, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Zdjąć z ognia i ubijać, aż będzie gładka. Ułóż arkusz ciasteczek woskowanym papierem. Za pomocą noża do masła rozprowadź na spodzie niektórych ciastek trochę roztopionej czekolady i naciśnij ciasteczka, Strona czekolady w dół, na woskowany papier. W przypadku ciastek kanapkowych rozprowadź roztopioną czekoladę na spodzie ciastka i naciśnij spód innego ciastka o tym samym kształcie na czekoladzie. Lub mżawka roztopionej czekolady na szczycie kształtów. Bądź kreatywny!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KanapkoweCiasteczka Kanapkowe
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
15
Niech ciasteczka siedzieć na około 1 godzinę niech zestaw czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
16
Przechowywać w szczelnym pojemniku, z woskowanym papierem między warstwami, w temperaturze pokojowej do 7 dni.
17
Wydrukowano za zgodą bezglutenowego pieczenia na święta Jeanne Sauvage, © 2012 Kronika Książki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn