Springerle VI
Springerle VI może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 48 i kosztuje 9 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z anyżu, proszek do pieczenia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Springerle, oraz Pachnące Ajerkoniakiem Ciasteczka Springerle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić jajka z cukrem, aż gruby i blady, o 10 protokół. Wymieszaj ekstrakt z anyżu. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać; złożyć do masy jajecznej. Przykryć i odstawić na 15 minut.
Ciasto podzielić na 3 części. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala. Mąka formy springerle lub wałek do ciasta i naciśnij projekt do ciasta.
Odetnij ciasteczka i umieść je 1 cal od siebie na nasmarowanym arkuszu cookie. Przykryć ręcznikiem i odstawić na noc.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Pył nadmiar mąki z ciasteczek.
Piec przez 15 do 18 minut w nagrzanym piekarniku, aż dno lekko rumiane. Schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 miesięcy.