Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 859 kalorii, 26g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 72 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, duże jajka, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę i sól umieścić w misce miksera elektrycznego i ubijać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać oliwę z oliwek i jajka i wymieszać, aż się razem w piłkę. Podłącz miskę do miksera wyposażonego w hak do ciasta i ugniataj, aż ciasto będzie gładkie i satiny. Przykryj ciasto folią i pozostaw podczas napełniania.Zblanszować rukolę, wkładając ją do szklanego pojemnika, dodając około łyżki wody, przykrywając kolejną szklaną płytką i mikrofal przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zdejmij pokrywkę, pozostaw ją na tyle ostygłą, aby mogła się nią zająć, a następnie wyciśnij z niej jak najwięcej wilgoci.
4
Rozgrzać małą patelnię saute i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podsmażyć szalotki, czosnek i grzyby shiitake, aż grzyby zrezygnują z większości wilgoci (około 10-15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Niech ta mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
7
Dodaj rukolę, mieszankę cebuli, marscapone, ricotta, tahini, sos sojowy i sól do robota kuchennego i procesu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Przez Ciasto
Tahini
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
8
Dodać kasztany wodne i pulsować kilka razy, aby je z grubsza posiekać (nadal powinny być kawałki). Przygotować umycie jajeczne, ubijając jajko z 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Podgrzej ocet balsamiczny, miód i demi-glace w najmniejszej patelni z sosem. Po rozpuszczeniu demi-glace, a mieszanina jest gęsta i bąbelkowa, jest gotowa (to nie powinno potrwać długo). Wlałem mieszaninę do butelki mini squeeze, aby zrobić kropki, ale można też po prostu trochę wlać na talerz i posmarować go łyżką lub po prostu skropić go na wierzchu ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Ravioli
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Odciąć ćwierć ciasta i spłaszczyć go na powierzchni mąki za pomocą rąk lub wałka do ciasta, a następnie przejść przez rolki makaronu, zaczynając od najgrubszego ustawienia i pracy drogę w dół do najcieńszego, przechodząc ciasto przez co najmniej 2 razy na ustawienie. Jeśli ciasto zacznie się kleić, po prostu odkurz trochę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Makaronu
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
11
Wyłożyć ciasto na długą płaską mąkę, a następnie powtórzyć z kolejną ćwiartką ciasta.Po zakończeniu drugiego arkusza, wyrównaj arkusze i przycinaj końce, aby były dokładnie tej samej długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Umieść 1 łyżkę nadzienia w odległości kilku centymetrów od siebie, pozostawiając miejsce na krawędziach ciasta, aby można było uszczelnić ravioli. Uważaj, aby nie przepełnić ciasta, bo będziesz miał trudności z prawidłowym uszczelnieniem ravioli. Użyj pędzla do ciasta, aby pomalować myjkę jajeczną wokół nadzienia. Zasłoń drugi kawałek ciasta na pierwszym kawałku i użyj palców, aby rozpocząć uszczelnianie każdego ravioli, zaczynając od jednego końca. Ważne jest, aby nie było żadnych kieszeni powietrznych z nadzieniem, ponieważ powietrze rozszerzy się podczas gotowania, a twoje ravioli pęknie. Najlepszym sposobem na to jest uszczelnienie jednej strony, a następnie za pomocą dwóch palców prześledzić zarys wypełnienia, zaczynając od strony, która jest uszczelniona, a następnie zamknąć drugą stronę i powinieneś być dobry.Użyłem okrągłej foremki do ciastek, która jest o 1/4" większa niż kopiec nadzienia po obu stronach, ale można również pokroić ravioli nożem. Jeśli zamrażasz ravioli, umieść je na arkuszu z mąką i zamrozić. Po zamrożeniu można je włożyć do torby ziplock, ale będą się trzymać razem, jeśli nie zamrozisz ich osobno first.To ugotuj ravioli, przynieś duży garnek z wodą do toczącego się wrzenia, a następnie zmniejsz ciepło, aby utrzymać delikatne gotowanie. Jeśli masz bardzo duży garnek można gotować wszystkie 18 w tym samym czasie, ale po prostu gotowane w dwóch partiach. Upuść ravioli, a następnie unoszą się na powierzchnię, którą wykonują (to nie potrwa długo).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do Ciasta
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
13
Odcedzić ravioli i przenieść je do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Skropić olejem sezamowym, dodać garść rukoli, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
15
Podawać ravioli z redukcją octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Redukcja
Ravioli
16
Posypać tosty sezam i szczypiorek na wierzchu do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji