Chleb Klonowy Owsiany

Chleb Klonowy Owsiany
Chleb klonowy Owsiany może być właśnie chlebem, którego szukasz. Ten przepis bezmleczny i wegetariański serwuje 16 i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, staromodny owies, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indywidualne budynie chlebowe z masłem klonowym z sosem Klonowo-karmelowym, Maple Walnut chleb bananowy z glazurą klonową, oraz Batony Owsiane Z Cukinią Jagodową podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść owies w blenderze lub robocie kuchennym, przykryj i przetwarzaj owies przez 6-7 sekund lub do grubo posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do małej miski; dodać wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić, aż mieszanina ostygnie do 110 ° -115°. W dużej misce rozpuścić drożdże w 1/3 szklanki ciepłej wody; dodać syrop, olej, sól, mieszaninę owsa i 2 szklanki mąki; ubić do gładkości. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SyropSyrop
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
5
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Poncz ciasto w dół. Przełóż na lekko posypaną mąką powierzchnię. Kształt do spłaszczonego 9-in. okrągły bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Miejsce w zjeździe na 9. okrągłe naczynie do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Posmarować białkiem jajka; posypać owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
9
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z patelni do stojaka drucianego, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn