Spis treści
Dom może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Norecipes ma 58 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz indyka ), cukier - granulowany, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos ostrygowy, Shaoxing, skrobia ziemniaczana, sos sojowy, biały pieprz i sól w małej misce i ubijać razem.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej sezamowy i imbir i smażyć, aż będzie pachnący.
Dodać mieloną wieprzowinę i podsmażyć, używając krawędzi szpatułki, aby rozbić mięso na małe okruchy.Gdy mięso jest gotowane, dodać cebulę, marchew, seler, i grzyby shiitake i nadal mieszać smażenia, aż marchew są głównie gotowane.
Dodaj kapustę napa i makaron szklany i kontynuuj smażenie, aż kapusta zostanie w większości ugotowana.
Dodać sos i smażyć, aż nie zostanie płyn.
Niech ta mieszanka ostygnie.Dodać trochę kleju, czesając 3 łyżki mąki z 3 łyżkami wody.Obierz opakowania i rozłóż je tak, jak na zdjęciu z około 1/2 " opakowania poniżej. Ułatwia to malowanie kleju na kilku owijkach jednocześnie.
Rozprowadź klej za pomocą tulejki do ciasta wzdłuż górnych krawędzi opakowania.
Umieścić około 1/3 szklanki temperatury pokojowej napełniania około 2 cale nad dolnym rogu opakowania.Ciasno zwinąć owijkę i napełnić w połowie drogi.Złóż lewą krawędź na prawo do krawędzi wypełnienia, a następnie złóż prawą krawędź nad. Sztuką jest lekko zwężenie fałdy, aby Otwarta klapa była nieco węższa niż dno rolki, ponieważ stworzy to dobre uszczelnienie i zapobiegnie klapom ciasta, które zaproszą olej do rolki. W tym momencie powinien wyglądać trochę jak otwarta koperta.Zakończyć, kontynuując toczenie, aż klapa uszczelni się o roll.To zrobić sos słodko-kwaśny, ubij razem wodę, ocet, cukier, ketchup, skrobię ziemniaczaną i sól w małym rondlu, aż nie będzie grudek. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia stale mieszając, aż sos zgęstnieje.Przygotuj stojak wyłożony ręcznikiem papierowym.
Wlać około 2 " oleju roślinnego do ciężkiego dna garnka i podgrzać do 320 stopni F. smażyć springrolls kilka na raz, uważając, aby nie przeludnić garnek. Odwracaj je często,aby równomiernie brązowały. Gdy osiągną równomierny kolor opalenizny, przenieś sajgonki do stojaka i pozwól im spuścić. Powtórz z resztą sajgonek.