Spis treści

Spis treści
Dom może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Norecipes ma 58 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz indyka ), cukier - granulowany, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos ostrygowy, Shaoxing, skrobia ziemniaczana, sos sojowy, biały pieprz i sól w małej misce i ubijać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać olej sezamowy i imbir i smażyć, aż będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4
Dodać mieloną wieprzowinę i podsmażyć, używając krawędzi szpatułki, aby rozbić mięso na małe okruchy.Gdy mięso jest gotowane, dodać cebulę, marchew, seler, i grzyby shiitake i nadal mieszać smażenia, aż marchew są głównie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Dodaj kapustę napa i makaron szklany i kontynuuj smażenie, aż kapusta zostanie w większości ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Kapusta NapaKapusta Napa
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
6
Dodać sos i smażyć, aż nie zostanie płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Niech ta mieszanka ostygnie.Dodać trochę kleju, czesając 3 łyżki mąki z 3 łyżkami wody.Obierz opakowania i rozłóż je tak, jak na zdjęciu z około 1/2 " opakowania poniżej. Ułatwia to malowanie kleju na kilku owijkach jednocześnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Rozprowadź klej za pomocą tulejki do ciasta wzdłuż górnych krawędzi opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Umieścić około 1/3 szklanki temperatury pokojowej napełniania około 2 cale nad dolnym rogu opakowania.Ciasno zwinąć owijkę i napełnić w połowie drogi.Złóż lewą krawędź na prawo do krawędzi wypełnienia, a następnie złóż prawą krawędź nad. Sztuką jest lekko zwężenie fałdy, aby Otwarta klapa była nieco węższa niż dno rolki, ponieważ stworzy to dobre uszczelnienie i zapobiegnie klapom ciasta, które zaproszą olej do rolki. W tym momencie powinien wyglądać trochę jak otwarta koperta.Zakończyć, kontynuując toczenie, aż klapa uszczelni się o roll.To zrobić sos słodko-kwaśny, ubij razem wodę, ocet, cukier, ketchup, skrobię ziemniaczaną i sól w małym rondlu, aż nie będzie grudek. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia stale mieszając, aż sos zgęstnieje.Przygotuj stojak wyłożony ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wlać około 2 " oleju roślinnego do ciężkiego dna garnka i podgrzać do 320 stopni F. smażyć springrolls kilka na raz, uważając, aby nie przeludnić garnek. Odwracaj je często,aby równomiernie brązowały. Gdy osiągną równomierny kolor opalenizny, przenieś sajgonki do stojaka i pozwól im spuścić. Powtórz z resztą sajgonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn