Spirale Szpinakowe Z Polędwicy
Spirale szpinaku z polędwicy to hor d ' oeuvre, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 21g białka, oraz 25g tłuszczu. Za $3.08 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku, oliwy z oliwek, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Spirale Szpinakowe, Spirale Ze Szpinakiem Pomidorowym, oraz Kremowe Spirale Szpinakowe.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników. Odłóż na bok.
Pokrój każdą polędwicę poziomo od dłuższego boku do 1/2 cala. po przeciwnej stronie. Otwórz tak, aby mięso leżało płasko;przykryj folią. Spłaszcz do 1/2 cala. grubość; usuń folię.
Rozłóż mieszankę szpinaku na każdej polędwicy do 1 cala. krawędzi.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku;krawat na 1-in. interwały z ciągiem kuchennym.
Umieść szew stroną do dołu na natłuszczonym ruszcie w płytkiej brytfannie; posmaruj olejem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 45-60 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Przykryj i wstaw do lodówki, aż ostygnie. Wyrzuć sznurek kuchenny; pokroić na 1/2 cala. plastry.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ferrari Perle z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.