Spiderweb Spice Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1281 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.74 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomarańczowego barwnika spożywczego, mielone ziele angielskie, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin Spice Spiderweb Cookie Pizza, Diabelskie ciasto z czekoladową pajęczyną, oraz Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj 2 (8-lub 9-calowe) okrągłe patelnie do ciast; linia z pergaminem, ponownie nasmaruj i odkurz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło i cukier ubić mikserem elektrycznym, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij śmietanę, następnie kakao, sodę oczyszczoną, ziele angielskie, cynamon, imbir i sól. Zmniejsz prędkość do niskiej; ubijaj jabłka i mąkę do wymieszania. Wymieszać rodzynki i orzechy pekan (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kwaśna śmietana
Ziele Angielskie
Cynamon
Rodzynki
Do Konserwowania,
Imbir
Orzeszki Pekan
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
4
Łyżka ciasto do patelni, wygładzanie góry.
5
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut. Ostudzić na drucianym stojaku przez 10 minut, obrócić na stojaki; usunąć papier woskowy; ostudzić. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. (Ciasta mogą być wykonane dzień wcześniej, szczelnie owinięte w plastik i schłodzone lub do 3 tygodni wcześniej i zamrożone.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Papier Woskowany
Stojak Na Druty
Piekarnik
6
Zrób lukier z brązowego cukru: rozpuść masło na średnim ogniu; wymieszaj brązowy cukier i gotuj na małym ogniu, mieszając, aż cukier i masło zostaną zmieszane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Lukier
Masło
Cukier
7
Wymieszać z mlekiem i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
8
Ostudzić, około 1 godziny.
9
Dodać cukier cukierniczy, około 1/2 szklanki na raz, ubijając do gładkości i smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
11
Dodaj barwnik spożywczy w małych krokach, aż lukier jest pożądany odcień dyni. Zużyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Dynia
Lukier
1
Rozprowadzić około 3/4 szklanki lukier równomiernie na wierzchu warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Umieścić drugą warstwę na pierwszej i mróz góry i boki z pozostałym lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
3
Używając czarnego lukru, rura na pajęczynie (patrz zdjęcie). Zrób pająki z M & M ' S, dodając oczy i nogi lukrem. (Ciasto można luźno przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni lub w lodówce do 5 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)