Specjalny opatrunek ziołowy to bez nabiału przepis z 16 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 309 kalorii, 15g białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście selera, ząbki czosnku, masową kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Piątkowa Sałatka z kurczaka z grilla z dressingiem miodowo-pomarańczowym, SOS Awokado-Ziołowy, oraz Sos z kurczaka i ziół.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Na dużej patelni gotuj wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj grzyby, kasztany wodne, jabłka, cebulę, pietruszkę i liście selera; gotuj 6-8 minut lub do miękkości grzybów i jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.