Special Day Crab Mold
Special day Crab Mold to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 16 porcjami. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, wodę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Makeover Crab Appetizer Mold, Specjalny Dip Krabowy, oraz Specjalna Sałatka Krabowa.
Instrukcje
Proces seler, zielona cebula, i kraba w maszynce, aż drobno posiekane, o 30 sekund.
Posypać żelatynę zimną wodą w małej misce; odstawić, aż zmiękną, o 10 protokół.
Przynieś rosół na wolnym ogniu w rondlu na średnim ogniu; mieszaj mieszaninę żelatyny do zupy, całkowicie rozpuszczając.
Zdjąć z ognia i ostudzić, aż lekko się ogrzeje. Wymieszać Serek i majonez do mieszaniny zupy, aż gładka; wymieszać sos Worcestershire i gorącym sosem do mieszaniny zupy.
Wlać mieszaninę zupy do robota kuchennego z mieszaniną kraba i proces do gładkiej, około 1 minuty.
Wlać do formy 5-filiżanki. Schłodzić w lodówce, aż zestaw, około 4 godzin.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.