Spaghetti z Pecorino Romano i czarnym pieprzem

Spaghetti z Pecorino Romano i czarnym pieprzem
Spaghetti z Pecorino Romano i czarnym pieprzem wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 285 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprzu, parmigiano-reggiano plus dodatkowe, spaghetti, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Spróbuj Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, oraz Spaghetti z Pecorino Romano, papryką i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tosty pieprzowe na suchej małej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, wirująca patelnia, aż pachnące i pieprzowe zaczną skakać, 2 do 3 minut. Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu moździerzem i tłuczkiem lub owinąć ręcznikiem kuchennym i nacisnąć na ziarna pieprzu z dnem ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Gotować spaghetti w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Napełnij dużą szklaną lub ceramiczną miskę gorącą wodą, aby ogrzać miskę. Tuż przed zakończeniem gotowania spaghetti odcedzić miskę, ale nie suszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie szybko spuścić makaron w durszlaku (nie strząsnąć nadmiar wody) i dodać do ciepłej miski makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Posypać 3/4 szklanki sera i 3 łyżki wody do gotowania równomiernie spaghetti i wrzucić szybko. Jeśli makaron wydaje się suchy, wrzucić dodatkową wodę do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Makaron podzielić na 4 talerze, następnie posypać pieprzem i 2 łyżkami sera (łącznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Podawać natychmiast z dodatkiem sera na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn