Spaghetti z orzechami włoskimi i anchois

Spaghetti z orzechami włoskimi i anchois
Spaghetti z orzechami włoskimi i anchois to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz suszone solą anchois, paprykę chili, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Z Orzechami Włoskimi I Anchois, Spaghetti Z Orzechami Włoskimi I Anchois, oraz Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 5 do 6 kwarty wody do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Dodać około 3 łyżki soli morskiej, następnie dodać spaghetti i gotować, aż zapewni znaczną odporność na ząb, około trzech czwartych opakowania-zalecany czas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Sól MorskaSól Morska
3
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki wody do gotowania makaronu skrobiowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Dodaj notatki moje notatki
7
edytuj moje notatki
8
zrobione
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn