Southern Pulled Pork
Southern Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 230 kalorii, 34g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jeśli masz płynny aromat dymu wędzarniczego, masło, przyprawa cajun i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Southern Pulled Pork, Southern Pulled-Kanapki Wieprzowe, oraz Kanapka Southern Living Pulled Pork.
Instrukcje
Pieczeń wieprzową pokroić na duże kawałki. Obficie przyprawić przyprawą Cajun. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i brązową ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni i przenieść do powolnej kuchenki.
Dodaj cebulę i czosnek na patelni, i gotować przez kilka minut, aż do miękkości. Wymieszać w wodzie skrobanie dno zawierać wszystkie rumiane kawałki wieprzowiny z dna patelni, a następnie wlać całą mieszaninę do powolnej kuchence z wieprzowiną. Wymieszać płynny aromat dymu wędzarniczego.
Przykryć i gotować na wysokościach przez 6 godzin, lub aż mięso rozpadnie się po przekłuciu widelcem.
Usuń kawałki wieprzowiny z wolnej kuchenki i rozdrobnij. Wróć do wolnej kuchenki, aby utrzymać ciepło podczas podawania.