Southern Corn Bread Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, podroby z indyka, grubo kukurydziany chleb i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Southern Corn Bread Dressing, Placki Do Dressingu Chleba Kukurydzianego Południowego, oraz Chleb Kukurydziany Południowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce, połączyć pierwsze 10 składników. W innej misce ubić jajka i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Dodać do mieszanki Chlebowej; mieszać do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Przenieść do smarowanego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Piec, odkryte, 40-45 minut lub do lekko rumiane i termometr włożony blisko środka czyta 160°.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.