South Indian Onion Pakodas

South Indian Onion Pakodas
Przepis South Indian cebula Pakodas może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Na 91 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 311 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sodę oczyszczoną, olej roślinny, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cebula Kuzhambu-jak zrobić cebulę Kulambu-South Indian s, Sambar (Gulasz Cebulowy Z Indii Południowych), oraz Cebula Rava Dosa-Instant Rava Dosa / South Indian Breakfast S dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Aichenberg Premium Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn