Sosny łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 333 kalorie, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu pomidorowego, pomidory w puszkach, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Spróbuj Słodki i pikantny łosoś z grilla, Sosny łosoś, Koper i ziemniaki Zapiekanka Dauphinoise, oraz Świeży Pieczony Łosoś Z Pikantnym Serem Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać czosnek i gotować, aż miękki i złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory z sokiem, sosem pomidorowym, czerwoną papryką, papryką chili, kminkiem, kolendrą i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Sól I Pieprz
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Sos Pomidorowy
Papryka Czerwona
Kolendra
Kminek
SOS
6
Zdjąć z ognia, i usunąć papryki chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
7
Umieść szwajcarski chard na dnie 9 przez 13-calowe szklane naczynie do pieczenia. Filety rybne przyprawiamy pozostałą solą i pieprzem i układamy na wierzchu boczniaka. Przykryć sosem i piec, przykryte, aż ryba jest tylko gotowane i chard zwiędnie, o 15 protokół.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.