Sos Trzech Mięs
Jeśli masz około 2 godzin i 40 minut do spędzenia w kuchni, sos z trzech mięs może być znakomitym , bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 18 porcji zawierających 339 kalorii , 30 g białka i 20 g tłuszczu każda. Za 2,0 USD za porcję , ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako sos. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup łagodne linki do kiełbasek, sos pomidorowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Najlepszy sos mięsny. EVER , Sos Mięsny i Najlepszy Sos Mięsny .
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku lub w kotle do zupy zasmażka wołowa, wieprzowa i kiełbasa na oleju; odpływ.
Dodaj cebulę; gotować do miękkości.
Dodać sos i pastę pomidorową, wodę, natkę pietruszki, oregano, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2-1/2 do 3 godzin lub do momentu, aż wołowina i wieprzowina będą miękkie.
Dla 4-6 osób podawaj 4 szklanki sosu mięsnego na 1 funt ugotowanego i odsączonego spaghetti. Pozostały sos przechowuj w lodówce lub zamroź (można go zamrozić do 3 miesięcy).