Sos Trzech Mięs

Sos Trzech Mięs
Jeśli masz około 2 godzin i 40 minut do spędzenia w kuchni, sos z trzech mięs może być znakomitym , bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 18 porcji zawierających 339 kalorii , 30 g białka i 20 g tłuszczu każda. Za 2,0 USD za porcję , ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako sos. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup łagodne linki do kiełbasek, sos pomidorowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Najlepszy sos mięsny. EVER , Sos Mięsny i Najlepszy Sos Mięsny .

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku lub w kotle do zupy zasmażka wołowa, wieprzowa i kiełbasa na oleju; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Pieprzu2 łyżeczki Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Pieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową KostkęPieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1-funtowe Linki Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1-calowe Plasterki1-funtowe Linki Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Łagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe PlasterkiŁagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę; gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać sos i pastę pomidorową, wodę, natkę pietruszki, oregano, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2-1/2 do 3 godzin lub do momentu, aż wołowina i wieprzowina będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dla 4-6 osób podawaj 4 szklanki sosu mięsnego na 1 funt ugotowanego i odsączonego spaghetti. Pozostały sos przechowuj w lodówce lub zamroź (można go zamrozić do 3 miesięcy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia18
Magazyn