Sos spaghetti mamy
Sos spaghetti mamy jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Działa dobrze jako niedrogi SOS. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną paprykę, pietruszkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży).
Instrukcje
Na dużej patelni gotować mieloną wołowinę z posiekaną cebulą, natką pietruszki i oliwą z oliwek. Gotować, aż cebula będzie miękka i zmielona wołowina zostanie ugotowana.
W dużym rondlu połącz sok pomidorowy, sos pomidorowy, sos Worcestershire, sól, mielony czarny pieprz i czosnek.
Dodać zmieloną wołowinę i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.