Sos Sojowo-Imbirowy
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Sos sojowo-imbirowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 63 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, ocet ryżowy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sos Sojowo-Sezamowy, Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, oraz Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem sos sojowy, sok z limonki, ocet i imbir. Powoli mżawka w oleju w stałym strumieniu, stale ubijając. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Ubić lub dobrze wstrząsnąć tuż przed użyciem.