Sos Sałatkowy Z Musztardą Żurawinową

Sos Sałatkowy Z Musztardą Żurawinową
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Sos sałatkowy z musztardą żurawinową może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 846 kalorii. Jeśli masz sos żurawinowy, musztarda dijon, olej z orzechów włoskich i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Sos Sałatkowy Musztardowy.

Instrukcje

1
Umieść sos żurawinowy, musztardę Dijon, czosnek, sól, czarny pieprz, ocet ryżowy i ocet cydr w blenderze. Włączyć blender i proces do gładkiej, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać olej z orzechów włoskich w stałym strumieniu, a następnie olej roślinny. Zmiksować, aż sos sałatkowy będzie gęsty i kremowy, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn