Sos Sałatkowy Z Musztardą Żurawinową
Sos sałatkowy z musztardą żurawinową wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.24 za porcję. Ta przystawka ma 846 kalorii, 3G białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól i mielony pieprz, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 102 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Sos Sałatkowy Musztardowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść sos żurawinowy, musztardę Dijon, czosnek, sól, czarny pieprz, ocet ryżowy i ocet cydr w blenderze. Włączyć blender i proces do gładkiej, około 30 sekund.
Wlać olej z orzechów włoskich w stałym strumieniu, a następnie olej roślinny. Zmiksować, aż sos sałatkowy będzie gęsty i kremowy, około 1 minuty.