Sos pomidorowy dziadka

Sos pomidorowy dziadka
Sos pomidorowy dziadka może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 126 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz boczek, cebula, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (Kedah Beef Rice with Tomato Sour Gravy), Sos Pomidorowy, oraz Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w holenderskim piekarniku i gotuj na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz zacznie się gotować, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i sos pomidorowy na patelnię. Doprawić cukrem i czarnym pieprzem. Dusić, aż sos jest zmniejszona o co najmniej 1/4 i do 1/3, 30 do 45 protokół. Masło wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
MasłoMasło
CebulaCebula
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn