Sos Musztardowy McGuffin
Sos musztardowy McGuffin może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i pieprz, musztardę dijon, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz Wino i ocet w małym rondlu niereaktywnym. Doprowadzić to na wolnym ogniu i delikatnie zmniejszyć go do około ½ szklanki.
Przenieść zredukowaną ciecz do podwójnego kotła ustawionego nad delikatnie gotującą się wodą.
Ubij lekko utłuczone żółtka. Kontynuuj ubijanie nawet po dodaniu wszystkich żółtek. Chcesz wbić dużo powietrza do tych jajek.
Jak gotuje mieszanki, pęcherzyki można utworzyć ustawi, dodając heft i objętość do sosu bez masła i śmietany. W końcu otrzymasz sos, który tworzy bardzo lekkie szczyty. Idealne małe pęcherzyki powinny być spójne, jednolite i zauważalne.
W tym momencie wyjąć sos z ognia i powoli skropić oliwą z oliwek.
Wlać go stałym, powolnym strumieniem, aż cały olej zostanie włączony.
Ten sos najlepiej podawać od razu i ciepło, ale to naprawdę nie cierpi, że wiele jest wykonane z wyprzedzeniem i schłodzone.