SOS Morelowo-Musztardowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu morelowo-musztardowego. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli masz nektar morelowy, szałwię, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szynka glazurowana z sosem morelowo-musztardowym, SOS morelowo-musztardowy z kotletami wieprzowymi, oraz Gingersnap-szynka chrupiąca z sosem morelowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać nektar i morele na patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 8 minut). Wymieszać konfitury i musztardę; gotować 1 1/2 minuty. Wymieszać z szałwią; gotować 30 sekund.