SOS gruszkowo-orzechowy

SOS gruszkowo-orzechowy
Gruszka i orzech laskowy Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzechy laskowe, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to SOS Gruszkowo-Orzechowy, Sałatka z gruszek i orzechów laskowych, oraz Muffinka Gruszkowo-Orzechowa.

Instrukcje

1
Brązowa kiełbasa wieprzowa na dużej patelni, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach. Wyrzucić kroplówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Seler i cebulę ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać posiekaną gruszkę i czosnek; gotować, ciągle mieszając, aż gruszka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Usunąć mieszaninę gruszek z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
W dużej misce umieścić kostki chleba francuskiego. Wymieszać kiełbasę, masę gruszkową, słodką paprykę i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Papryka SłodkaPapryka Słodka
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać bulion, delikatnie mieszając. Łyżka do lekko nasmarowanego 13 - x 9-x 2-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn