Sos Do Makaronu Basil Parmezan
Sos do makaronu Basil parmezan może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 263 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Makaron ze świeżych pomidorów, bazylii i parmezanu, Wolnowar Bazylia Parmezan Makaron Z Kurczakiem, oraz Pomidorki koktajlowe bazylia szpinak i parmezan makaron dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni nieprzywierającej podsmaż czosnek na oleju do miękkości. Wymieszaj mąkę, sól i pieprz, aż się połączą (mieszanina będzie gęsta). Stopniowo dodawaj mleko, ciągle mieszając. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdejmij z ognia; stopniowo mieszaj parmezan i bazylię, aż ser się rozpuści.