Sos Chili-Pomarańczowy
Sos Chili-pomarańczowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Na 22 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, chili jalapeño, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem i Kamutem z sosem Chili i pomarańczy, Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym, oraz Sałatka z awokado i pomarańczy z sosem pomarańczowo-imbirowym.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj ocet, olej, sok pomarańczowy, chili i czosnek.