SOS Benny Marynowany Indyk

SOS Benny Marynowany Indyk
SOS Benny marynowany Indyk może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję SOS. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 74g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka piersi z indyka, bazylia, cebula w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj SOS Benny Marynowany Indyk, Canadian Benny ' s, oraz Placki Ziemniaczane Benny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 16 składników doprowadzić do wrzenia w małym rondlu, stale mieszając; zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; ostudzić.
3
Umieścić indyka w dużym płytkim naczyniu; zalać marynatą na indyka. Przykryć i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Wyjąć indyka z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Indyka ułożyć na stojaku na patelni do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
W małym rondlu zagotować marynatę; zagotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia.
8
Piecz indyka w temperaturze 325 przez 3 godziny lub do czasu, aż termometr mięsny włożony do piersi indyka zarejestruje 170, polewając od czasu do czasu marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Uwaga: marynatę można przygotować i schłodzić do 2 tygodni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte

Składniki

11 funt cukinii,sól selerowasól selerowa21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszony tymianeksuszony tymianek2largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.majeranek mielonymajeranek mielony01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone oreganosuszone oregano21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych41 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych4kilogramypołowa piersi indyka ze skórąpołowa piersi indyka ze skórą1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane41 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSos
Magazyn