Sos Barbecue Morelowy

Sos Barbecue Morelowy
Morelowy sos Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nektar morelowy, brązowy cukier, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskosłodzony Morelowy Sos Barbecue, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Grillowany Kurczak Morelowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Martinelli vigneto di Evo Zinfandel. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" vigneto di Evo " Zinfandel ma na nosie świeże aromaty kompot malinowego, mlecznej czekolady i słodkiego dębu. Słodkie wejście ze smakami konfitur jagodowych i truskawkowego ciasta prowadzi do elastycznych tanin na środkowym podniebieniu i świeżego wykończenia granatu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn