Sorbet wiśniowo-Granatowy
Wiśnia i granat sorbet jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wiśni, sok z granatów, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet POM granat, Sorbet Wiśniowy, oraz Sorbet Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wiśnie do rondla z cukrem i sokiem z granatów. Doprowadzić do powolnego wrzenia i gotować, aż wiśnie będą miękkie, a płyn będzie syropowaty, 15 do 20 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Dodaj wiśnie i sok do blendera lub robota kuchennego. Zmiksuj, aż będzie gładka, zatrzymując się całkowicie, jeśli chcesz trochę miąższu.
Dodać mleko, śmietanę i sok z cytryny i krótko zmiksować. Zamrozić zgodnie z instrukcjami Maszyny do lodów, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika zamrażarki i zamrozić na co najmniej 24 godziny przed podaniem.
Miarka do ładnej szklanki i podawać. Jeśli czujesz się niebezpieczny, wymieszać z odrobiną zimnego białego wina na pyszny " milkshake."Tylko nie mów nikomu, że kazałem ci to zrobić.