Sorbet Truskawkowo-Maślany
Sorbet truskawkowo-maślany może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nektaru z agawy, maślanki, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Maślanka Truskawkowy Sorbet, Maślanka Truskawkowa Sorbet, oraz Sorbet Truskawkowo-Maślany.
Instrukcje
Połączyć jagody i nektar w blenderze; proces do gładkiej (około 1 minuty).
Dodać maślankę; proces do dobrze wymieszane.
Dodać likier; pulsować do wymieszania.
W razie potrzeby dodaj sok. Schłodzić mieszaninę 1 godzinę.
Wlać do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.