Sorbet Morelowy

Sorbet Morelowy
Sorbet morelowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz morele, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sorbet Morelowy Prażony, Sorbet Morelowy Prażony, oraz Sorbet Morelowy Musujący dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę z cukrem w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać morele; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i dusić 10 minut lub aż morele będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
3
Umieścić mieszaninę moreli i wanilii w blenderze; proces do gładkiej. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżkę do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn