Sorbet arbuzowy w łupinach limonki
Sorbet arbuzowy w łupinach limonki może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 69 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 24 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka cukru, syrop kukurydziany, sok z arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1948 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sorbet Arbuzowy, Sorbet Arbuzowy, oraz Sorbet Arbuzowy.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzać syrop kukurydziany i cukier, aż cukier się rozpuści. Zmiksować do soku arbuzowego.
Wlać mieszaninę do maszyny do lodów i wykonać zgodnie z instrukcjami producenta.
Umieścić w zamrażarce, aby jeszcze bardziej zestalić sorbet.
Po przygotowaniu sorbetu przygotuj limonki. Pokrój limonki na pół, wzdłuż. Za pomocą ostrego noża pokroić w białą część limonki, aby wyrzeźbić miąższ. Użyj rąk, aby podważyć ciało z limonki. Jeśli jesteś w białym obszarze, powinieneś być w stanie podważyć go w jednym kawałku i pozostawić skorupę całkowicie czystą. Umyć i osuszyć muszle przed użyciem.
Sorbet miarka na limonki i gładką powierzchnię za pomocą szpatułki.
Dodaj posiekane / mini chipsy czekoladowe na powierzchnię, aby przypominały nasiona arbuza. Wyrównaj sorbet ponownie. Przykryj limonki folią lub umieść w pojemniku i ponownie zamrozić, aż będą gotowe do podania.