Soppressata Pizza

Soppressata Pizza
Pizza Soppressata może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 499 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.89 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ultracienkich soppressata, lowfat fontina, butelkowane pieczone papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dynia Dyniowa-Soppressata Pizza, Pizza grillowana Wrede z winogronami i Soppressata, oraz Słodkie ziemniaki, cebula balsamiczna i Pizza Soppressata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać Romano i fontina. Zrobić ciasto pizzy. Podczas gdy druga strona każdej skorupy jest grillowanie, rozprowadzić 1/8 mieszanki sera na gotowanej stronie każdej skorupy. Wierzch z 1/8 papryki. Dollop 1/8 szklanki ricotta na każdej skórki. Ułóż 5 plastrów soppressata na każdej pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
SoppressataSoppressata
Ser FontinaSer Fontina
PaprykaPapryka
Ser RicottaSer Ricotta
SerSer
Ser RomanoSer Romano
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Posypać 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki. Obracać od 3 do 4 minut, aż dno będzie równomiernie złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
3
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn