Sofrito Portorykańskie

Sofrito Portorykańskie
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Puerto Rico Sofrito może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidory śliwkowe, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Autentyczne Stare Portorykańskie Sofrito, Krab Portorykański, oraz Portorykańskie Coquito dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę i paprykę cubanelle w workowcu robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulse aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
2
Przy włączonym silniku dodawaj pozostałe składniki pojedynczo przez rurę zasilającą i przetwarzaj, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
3
Przenieść do pojemnika i przechowywać w lodówce do trzech dni lub zamrozić.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn