Soczyste Święto Dziękczynienia Turcji

Soczyste Święto Dziękczynienia Turcji
Juicy Thanksgiving Turkey is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 54 porcjami. Ta przystawka ma 137 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, pieprz cytrynowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Soczyste Indycze Cheeseburgery, Soczyste Burgery Z Indyka, oraz Soczysty Pieczony Indyk.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia pieczenia indyka z długimi arkuszami folii aluminiowej, która będzie wystarczająco długa, aby owinąć indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać natkę pietruszki, rozmaryn, szałwię, tymianek, pieprz cytrynowy i sól. Wcierać mieszaninę ziół do jamy indyka, a następnie studzić selerem, pomarańczą, cebulą i marchewką. Kratownicę w razie potrzeby i umieścić indyka na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
SelerSeler
PomarańczowyPomarańczowy
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlać bulion z kurczaka i szampana na indyka, upewniając się, aby uzyskać trochę szampana w jamie. Przynieś folię aluminiową na wierzch indyka i zamknij. Staraj się, aby folia nie dotykała skóry piersi lub nóg indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SzampanSzampan
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piecz indyka w nagrzanym piekarniku przez 2 1/2 do 3 godzin, aż nie będzie już różowy na kości, a soki będą jasne. Odkryj indyka i kontynuuj pieczenie, aż skóra zmieni kolor na złoty, 30 minut do 1 godziny dłużej. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda, w pobliżu kości powinien odczytać 180 stopni F (82 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij indyka z piekarnika, przykryj podwójną blachą folii aluminiowej i pozostaw w ciepłym miejscu 10 do 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia5
Magazyn