Soczyste batony cytrynowe to Wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier puder, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Soczyste Batony Cytrynowe, Soczyste Batony Cytrynowe, oraz Soczyste Batony Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowy patelni z folii aluminiowej heavy-duty lub papieru pergaminowego, pozwalając 2 do 3 cali, aby rozszerzyć na boki; lekko smarować folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
Wymieszać razem 2 szklanki mąki i 1/2 szklanki cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Mąka Uniwersalna
4
Masło pokroić na blenderze lub widelcu, aż będzie kruche. Docisnąć masę na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
5
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
W międzyczasie ubijaj jajka w dużej misce, aż będą gładkie; ubijaj w granulowanym cukrze, skórce z cytryny i soku z cytryny. Wymieszać razem Proszek do pieczenia i pozostałą 1/4 szklanki mąki; ubić do masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Proszek Do Pieczenia
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Skręcić Liny Lukrecjowe
7
Wlać mieszaninę na gorącą upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
8
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub do momentu napełnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Podnieś z patelni, używając boków foliowych jako uchwytów. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Folia Aluminiowa
Patelnia
10
Zdjąć folię i pokroić w kostkę; posypać cukrem pudrem.