Soczewica San Stefano

Soczewica San Stefano
Soczewica San Stefano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 722 kalorie, 20g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz Turecki lub, ząbki czosnku, oregano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Flądra Stefano, Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, oraz Soczewica dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 szklanki wody i liść laurowy do wrzenia w rondlu 2-do 3-quart, następnie dodać soczewicę i dusić, odkryte, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozwól soczewicy namoczyć 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Soczewicę osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Gotuj tłuszcz wieprzowy w 6-litrowym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż uzyskasz głęboki złoty kolor i trochę tłuszczu, 6 do 8 minut, a następnie wyrzuć ciała stałe. (Jeśli używasz boczku, przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć i zarezerwować do dekoracji.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
5
Dodać olej do tłuszczu w garnku i podgrzać na umiarkowanie dużym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palić, następnie smażyć chleb, obracając raz, aż do złotego, w sumie około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Tosty przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć i lekko doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Dodać ziemniaki do tłuszczu w garnku i podsmażyć, mieszając, aż złoty, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Przełożyć łyżką szczelinową na świeże ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Dodaj cebulę i czosnek do garnka i podsmażyć, mieszając, aż złoty, 6 do 8 protokół. Wymieszać soczewicę, pomidory z sokiem, cukrem, solą, pieprzem i pozostałymi 5 szklankami wody i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie po prostu miękka i gulasz zgęstnieje, 40 do 45 minut. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z ziemniakami, bazylią, oregano oraz solą i pieprzem do smaku. Cienki gulasz w razie potrzeby z wodą, a następnie podawać na tostach lub z tostami na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
SoczewicaSoczewica
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SokSok
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Posypać boczkiem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
11
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i sklepach z żywnością naturalną.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn