Soczewica Po Chilijsku
Ten przepis służy 40. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 38 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, jajka ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapka Po Chilijsku, Sałatka z awokado i krewetek po chilijsku, oraz Zielona Soczewica W Stylu Francuskim.
Instrukcje
Ułożyć soczewicę w średnim rondlu.
Dodać wodę i kostkę bulionu; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 30 min. albo dopóki soczewica nie zmięknie.
Tymczasem, opatrunek ciepła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę; gotować i mieszać 6 min. albo aż warzywa będą miękkie. Łyżka do średniej miski; odstawić.
Dodaj soczewicę do mieszanki warzywnej wraz z szynką i kolendrą; lekko wymieszać. Wierzch z jajkami; posypać serem.