Soccas z kapustą i rodzynkami

Soccas z kapustą i rodzynkami
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Soccas z jarmuż i rodzynki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grecki jogurt, rodzynki, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Spróbuj Jarmuż ze złotymi rodzynkami i cebulą, Sałatka z jarmużu z jabłkami i złotymi rodzynkami, oraz Jarmuż Z Rodzynkami Wermutowymi I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do soków: w naczyniu wymieszać mąkę z ciecierzycy, 3/4 szklanki wody, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, kminek i kolendrę. W 10-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać 1/3 szklanki ciasta na patelnię. Przechyl patelnię, aby ciasto pokryło dno patelni. Gotować, aż spodnia krawędź zacznie się złocić, około 3 minut. Używając żaroodpornej silikonowej szpatułki, Odwróć socca i kontynuuj gotowanie z drugiej strony, aż do złotego, 3 protokół. Powtórzyć z pozostałym olejem i ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Do napełniania: w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać fasolkę szparagową, seler, szalotka, sól i pieprz. Gotować przez 5 minut, często mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
5
Dodać jarmuż i wino. Wymieszać, aż kapusta zwiędnie, o 3 protokół. Wymieszać z orzeszkami piniowymi i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
JarmużJarmuż
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Do polewy: w małej misce, ubij razem jogurt, agawę, sok z cytryny, kolendrę, kminek, sól i pieprz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Aby złożyć, łyżka nadzienie do środka każdego socca.
8
Zwiń socca jak galaretkę, aby zamknąć nadzienie. Łyżka polewy na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Składniki

11 funt cukinii,Szczypta soli i więcej do obramowania szkłaSzczypta soli i więcej do obramowania szkła01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1stickseler drobno pokrojonyseler drobno pokrojony1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka z ciecierzycy (mąka z fasoli garbanzo)mąka z ciecierzycy (mąka z fasoli garbanzo)121 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejfasolka szparagowa, przycięta i pokrojona w kawałki 1/2 calafasolka szparagowa, przycięta i pokrojona w kawałki 1/2 cala01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kolendra mielonakolendra mielona11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kolendra mielonakolendra mielona11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kminek mielonykminek mielony227Orzechy dowolne (posiekane)Toskański lub zielony jarmuż, Środkowa łodyga usunięta, jeśli jest gruba, a liście posiekane na kawałki 1/2 calaToskański lub zielony jarmuż, Środkowa łodyga usunięta, jeśli jest gruba, a liście posiekane na kawałki 1/2 cala01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 funt cukinii,świeży sok z cytryny (z 1/2 małej cytryny)świeży sok z cytryny (z 1/2 małej cytryny)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt grecki o niskiej zawartości tłuszczu, w temperaturze pokojowejjogurt grecki o niskiej zawartości tłuszczu, w temperaturze pokojowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1Dużeszalotka mielonaszalotka mielona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibiałe wino, np. pinot grigiobiałe wino, np. pinot grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn