Snap Pea and Pea Shoot Stir-Fry with Gingery Orange Sauce
Snap Pean i Pea Shoot Stir-Fry z sosem Gingery Orange jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego o niższej zawartości sodu, ocet jabłkowy, pędy grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Snap Pean and Pea Shoot Stir-Fry with Gingery Orange Sauce, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Smażony kurczak z brokułami i groszkiem + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Rozgrzać wok lub duże, ciężkie patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej rzepakowy do patelni, wirując, aby płaszcz.
Dodać paprykę i groszek; smażyć 2 minuty. Wymieszać mieszaninę soku; gotować 1 minutę lub aż będzie gęsty i bąbelkowy, stale mieszając. Wierzch z pędami grochu.