Smoky Chile Cornbread może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury chleba. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, proszek do pieczenia, chipotle chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smoky Chipotle Cornbread, Noworoczne Smoky BBQ Chili z płaskim i chrupiącym chlebem kukurydzianym, oraz Cytrusowa Margarita z solą dymną Chile.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść boczek na zimnej 10-calowej żeliwnej patelni i gotuj na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a kawałki boczku będą chrupiące, 5 do 7 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerzem. Na patelni trzymać tłuszcz z boczku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
W dużej misce, ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, cukier, soda oczyszczona i sól. W osobnej misce ubić jajka trzepaczką do spienienia; ubić mleko.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.