Smoky Chile Cornbread

Smoky Chile Cornbread
Smoky Chile Cornbread może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury chleba. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, proszek do pieczenia, chipotle chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smoky Chipotle Cornbread, Noworoczne Smoky BBQ Chili z płaskim i chrupiącym chlebem kukurydzianym, oraz Cytrusowa Margarita z solą dymną Chile.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść boczek na zimnej 10-calowej żeliwnej patelni i gotuj na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a kawałki boczku będą chrupiące, 5 do 7 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek na papierowy ręcznik wyłożony talerzem. Na patelni trzymać tłuszcz z boczku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce, ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, cukier, soda oczyszczona i sól. W osobnej misce ubić jajka trzepaczką do spienienia; ubić mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać mieszaninę mleka do suchych składników i mieszać tylko do połączenia. Wchodzisz na kawałki boczku, chile, i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
SzczypiorekSzczypiorek
Papryka ChiliPapryka Chili
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do żeliwnej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn