Smażony pstrąg z masłem szczypiorkowym cytrynowym

Smażony pstrąg z masłem szczypiorkowym cytrynowym
Smażony pstrąg z masłem szczypiorkowym cytrynowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga fileta z pstrąga, koszernej soli i świeżo popękanego pieprzu, soku z cytryny i szalotki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 53 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Pstrąg z pietruszką i masłem cytrynowym, Pstrąg maślany w maśle cytrynowym kaparowym, oraz Młode ziemniaki z masłem cytrynowo-szczypiorkowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj 3 łyżki masła, skórkę z cytryny, sok, szalotkę i 2 łyżki szczypiorku, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2
Umieść masło na małym kawałku plastikowej folii i używając obu końców plastikowej folii, obróć ją, aby utworzyć cylinder. Schłodź przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Za pomocą pincety igłowej usuń wszystkie kości z pstrąga. Rozpuść pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanym ogniu na dużej patelni nieprzywierającej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Posyp pstrąga solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PstrągPstrąg
5
Połóż rybę skórą do dołu i gotuj na złoty kolor przez 3 do 4 minut. Odwróć i gotuj przez kolejne 3 minuty. Za pomocą ostrego noża do obierania wsuń nóż w najgrubszą część ryby. Jeśli nie czujesz żadnego oporu, twoja ryba jest skończona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Rybę przełożyć na talerze, posypać masłem i udekorować pozostałym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
BYOC: piękno tego masła polega na tym, że możesz zrobić z niego wszystko, co chcesz. Dlaczego nie spróbować limonek i chili, cytryny i mięty, rozmarynu, tymianku i szałwii? Wszystko idzie, gdy jesteś w kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla pstrąga. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 67 dolarów.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn