Smażone żeberka Szwajcarskie ze śmietaną i makaronem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonych żeberek Szwajcarskich z Chard ze śmietaną i Pastanem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1155 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 140 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szwajcarskiego chard, sól i pieprz, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Makaron Z Smażonym Chardą Szwajcarską, Kolacja dziś wieczorem: makaron z smażonym szwajcarskim Chard, złotymi rodzynkami i kaparami, oraz Duszone żeberka wołowe z puree ziemniaczanym, Chardą Szwajcarską i śmietaną chrzanową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Oddziel żeberka od zieleni.
Pokroić żebra na kawałki 1/2 cala do 1 cala. Żeberka blanszować w lekko osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać odsączone, blanszowane żeberka i gotować na wolnym ogniu przez 4 protokół.
Dodać śmietanę i gotować, aż śmietana zmniejszy się o dwie trzecie.
Podczas gdy krem jest zmniejszenie, gotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania makaronu.
Śmietanę wymieszać z makaronem. Doprawić lekko solą i świeżo zmielonym pieprzem.