Smażone zielone oliwki nadziewane serem pleśniowym

Smażone zielone oliwki nadziewane serem pleśniowym
Smażone zielone oliwki nadziewane serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, olej z orzeszków ziemnych, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Oliwki Smażone Nadziewane Serem, Smażone oliwki i Chili Nadziewane kozim serem, oraz Smażone ostrygi z zielonym pomidorem, słodką kukurydzą i serem pleśniowym winegret i marynowaną okrą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zwinąć niewielką ilość sera w kształt kłody wystarczająco wąski, aby nadziewać do 1 pestki oliwy; stuff oliwę z serem. Powtórzyć z pozostałymi oliwkami i serem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
OliwkiOliwki
RolkaRolka
2
Wlać tyle oleju do ciężkiej dużej patelni do pomiaru głębokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozgrzać olej do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Oliwki nadziewane rolujemy w mące, następnie w jajku, następnie w bułce tartej do obtarcia. Oliwki smażyć na złoty kolor, około 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść oliwki do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn