Smażone zielone oliwki nadziewane serem pleśniowym
Smażone zielone oliwki nadziewane serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, olej z orzeszków ziemnych, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Oliwki Smażone Nadziewane Serem, Smażone oliwki i Chili Nadziewane kozim serem, oraz Smażone ostrygi z zielonym pomidorem, słodką kukurydzą i serem pleśniowym winegret i marynowaną okrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zwinąć niewielką ilość sera w kształt kłody wystarczająco wąski, aby nadziewać do 1 pestki oliwy; stuff oliwę z serem. Powtórzyć z pozostałymi oliwkami i serem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Wlać tyle oleju do ciężkiej dużej patelni do pomiaru głębokości 1 cala.
Oliwki nadziewane rolujemy w mące, następnie w jajku, następnie w bułce tartej do obtarcia. Oliwki smażyć na złoty kolor, około 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść oliwki do ręczników papierowych, aby osuszyć.