Smażone Warzywa Wiosenne

Smażone Warzywa Wiosenne
Smażone warzywa wiosenne to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Jest idealny do Wiosna. Jeśli masz szparagi, karczochy dla niemowląt, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Warzywa Wiosenne, Smażone Warzywa Wiosenne, oraz Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn