Smażone placki rybne z burakami Vinaigrette

Smażone placki rybne z burakami Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażonych smażonych ryb z winegretem z buraków. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, olej roślinny, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Placki Buraczane, Placki z buraków i porów z jogurtem i cytryną, oraz Frytki Z Dorsza.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. buraki owiń pojedynczo w folię, umieść na obramowanej blasze do pieczenia i piecz do końca, 50-60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ochłoń. Obrać i pokroić w kostkę 1/4".
3
W średniej misce ubić sok z cytryny, chrzan, andvinegar; stopniowo dodawać olej, ubijając dobrze wymieszać. Sezon z soltem. Czy do przodu: buraki i vinaigrette puszka być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
VinaigretteVinaigrette
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść na blasze do pieczenia. Rub with1 łyżka oleju. Smażyć, aż tylko nieprzezroczyste inceter, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Niech ryba ostygnie, a następnie Płatek widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Wymieszaj dorsza, sieję, jajka,szalotkę, macę, szczypiorek, 2 łyżki koperku i 2 łyżki stołowewody w średniej misce. Doprawić mieszadłem i energicznie wymieszać do połączenia (mieszanina będzie sztywna). DO AHEAD: Frittermixture można wykonać 1 dzień wcześniej; coverand chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
BielikBielik
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
MacaMaca
KoperKoper
(Keebler)(Keebler)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93°; Ustaw stojak z drutu wewnątrz dużego arkusza rimmedbaking.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podgrzać pozostałe 4 łyżki olejuw dużej patelni na średnim ogniu.Praca w partiach, spadek skąpe 1/4-cupfulsof mieszaniny frytki na patelni; naciśnij delikatnie z łopatką do spłaszczenia. Gotować, obracająconce i dodając więcej oleju w razie potrzeby, untilgolden brązowy i chrupiące wokół krawędzi, o 4 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Transfer toprepared rack. Utrzymuj ciepło w piekarniku podczas gotowania pozostałych placków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Buraki wymieszać z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
9
Serwetki z winegretem; wierzch z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
KoperKoper

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn