Smażone orzechy włoskie Lindy
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie danie główne? Smażone orzechy włoskie Lindy mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 18g białka, oraz 80 g tłuszczu. Jeśli masz olej canolan, sól, połówki orzecha włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Babka smażona z miodem i orzechami włoskimi, Smażona brukselka z orzechami włoskimi i kaparami, oraz Smażony kurczak z bazylią i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, i wymieszać w połowie orzechów włoskich; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować przez 1 minutę.
Wyjmij nakrętki łyżką szczelinową i pozwól osuszyć w durszlaku ustawionym w zlewie. Powtórz z pozostałymi orzechami włoskimi. Orzechy włoskie opłukać pod gorącą wodą i przenieść do miski do mieszania. Orzechy włoskie wrzucić z cukrem.
Na patelni elektrycznej z podgrzewaniem ustawionym na 350 stopni F (175 stopni C), podgrzać olej rzepakowy. Za pomocą metalowej łyżki z rowkiem umieść wystarczająco dużo nakrętek, aby pokryć dno patelni; olej będzie skwierczeć i pop, więc uważaj, aby uniknąć odprysków. Delikatnie wymieszać orzechy łyżką. Orzechy włoskie smażyć na złoty kolor, około 5 minut na partię.
Przenieść orzechy włoskie w grudkach do blachy do pieczenia.
Orzechy posypać solą i ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.