Smażone Kotlety Z Indyka
Smażone kotlety z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 206 kalorii, 29g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą, sos worcestershire, kotlety z piersi indyka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety z indyka ze smażonym Ravioli, Kotlety z kurczaka smażone z indyka z sosem Redeye, oraz Kotlety Z Indyka Smażone W Piecu Z Siemienia Lnianego Z Salsą Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć maślanka, Worcestershire, sucha musztarda, i cayenne w płytkiej niereaktywnej naczynia do pieczenia. Wymieszać z cebulą i czosnkiem i dodać kotlety z indyka, obracając się do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia i tosty przez około 5 minut, aż lekko rumiane.
Przełożyć na talerz i doprawić solą i pieprzem.
Odcedzić kotlety z indyka i wyrzucić marynatę. Kotlety posmarować przyprawioną bułką tartą, wytrząsając nadmiar. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą oliwą z oliwek w sprayu i ogrzej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać jedną trzecią kotlety z indyka i spryskać je lekko. Kotlety podsmażyć, obracając raz, aż będą ugotowane i złociste, około 3 minut z każdej strony.
Przełożyć na talerz, przykryć luźno folią i ogrzać. Wytrzeć patelnię i powtórzyć proces z więcej oliwy z oliwek sprayu i pozostałe kotlety z indyka.
Przełożyć indyka na rozgrzane talerze. Na wierzchu łyżka sosu z trzech grzybów i podawać ze spaetzle i prażonymi burakami.
Zalecenie wina: to danie może być dopasowane do światła, owocowy czerwony, takich jak Beaujolais, ale bogaty, Okrągły California Chardonnay, takich jak 1992 Simi lub Silverado Limited Reserve, ma wystarczającą głębokość, aby dopasować bogate pikantne smaki kotlety i spaetzle z sosem.
Uwagi: jedna porcja: kalorie 234 kcal, Białko 34 gm, węglowodany 17 gm, Cholesterol 72 mg, tłuszcz całkowity 7 GM, tłuszcz nasycony 1 gm