Smażone Kanapki Rybne

Smażone Kanapki Rybne
Smażone kanapki rybne to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 9,01 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 806 kalorii, 57g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście sałaty, piwo, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażone kanapki rybne z pomidorami z dodatkiem Jalapeño, Smażone kanapki rybne z kremowym sosem tatarskim, oraz Kanapki rybne BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić rybę na 3-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
2
Posypać równomiernie 1 łyżeczką. Przyprawa grecka, 1 łyżeczka. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
PieprzPieprz
SólSól
3
Mąkę połączyć, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, Pozostałe 1 łyżeczka. Przyprawa grecka, 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Dodaj 2 szklanki zimnego piwa i jajka, mieszając, aż dokładnie wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
JajkoJajko
5
Wlać olej na głębokość 2 do 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Paski rybne zanurzyć w cieście, dobrze pokrywając obie strony; strząsnąć nadmiar. Smażyć ryby, partiami, 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru (nie tłoczyć patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Górną połowę każdej bułki równomiernie rozprowadzić sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
RolkaRolka
9
Ułożyć 1 liść sałaty i 1 plasterek pomidora na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu 2 smażone paski rybne i górne połówki bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
PomidorPomidor
RolkaRolka
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn